Heb ik bij Welvaere veel zekerheid bij het kopen van een hottub?

Kies je voor een Ducktub hottub, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Naast dat je ervan uit kunt gaan dat wij producten maken van de beste kwaliteit materialen en die technisch goed in elkaar zitten, leveren wij ook de zekerheid waar je naar op zoek bent. 


Omdat wij zeker willen weten dat jouw hottub of sauna producten helemaal goed in jouw tuin komt te staan, bezorgen wij ze zelf. Samen met jou zet onze hottubbezorger jouw Ducktub op de goede plek en installeert ‘m voor je. Zo weten we zeker dat jij er gelijk goed gebruik van kunt maken.


Omdat wij de productie helemaal in eigen hand hebben, loopt de garantie van de producten ook volledig via ons. Hierdoor heb je geen gedoe met fabrikanten in het buitenland, maar zijn de lijntjes altijd kort. Onze klantenservice zit iedere dag klaar om eventuele vragen of problemen voor je op te lossen. 


Standaard geven we op ieder product een garantie van 3 jaar. Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat jij ultiem kunt genieten van je aankoop bij Welvaere. Wanneer het product binnen de garantietermijn defect gaat, kun je er altijd vanuit gaan dat dit kosteloos gerepareerd of vervangen wordt (mits je ‘m juist gebruikt natuurlijk). Onze eigen servicemedewerkers staan bij problemen snel bij je op de stoep om het op te lossen. 


Hiermee bieden we de zekerheid dat jij voor lange tijd kunt genieten van jouw Ducktub hottub de tuin!