Hoe garandeert Welvaere de beste kwaliteit hottubs?

Ontspannen in de buitenlucht in een hottub of sauna. Geboren en een gewoonte in Scandinavië en inmiddels ook in de rest van Europa een ware trend. Naast dat steeds meer mensen genieten van de wellness in hun tuin, zie je ook steeds meer aanbieders van de producten. Voor jou als klant genoeg keuze dus.

Maar de ene hottub is de ander niet. Dat weten wij als geen ander. Jaren geleden begonnen wij ook met het inkopen van hottubs en sauna’s vanuit het buitenland. Maar omdat we wisten dat het beter kon, zijn we ze zelf gaan ontwikkelen. Om perfecte producten te kunnen bieden, met de zekerheid dat alleen materialen van topkwaliteit worden gebruikt en waarvan we de garantie kunnen geven dat ze écht goed in elkaar zitten. 


Alleen de beste kwaliteit materialen

Zo gebruiken we voor onze hottubs het duurzame thermohout. Deze soort hout groeit niet aan een boom maar heeft een natuurlijke thermische behandeling ondergaan. Naast dat het er mooi uitziet, heeft thermohout een aantal belangrijke voordelen gekregen ten opzichte van andere houtsoorten en gaat hierdoor langer mee. 

De kuip bestaat uit verschillende lagen gespoten glasvezelversterkt kunststof met meerdere coatings, waaronder een UV-coating. Deze coatings zorgen ervoor dat de hottubkuipen gemakkelijk schoon te houden zijn en dat er geen aanslag van chloor of water ontstaat.


Benieuwd hoe wij onze Ducktub hottubs maken? Bekijk de video!