De LED-verlichting in mijn hottub is kapot

De LED verlichting in je hottub doet het niet meer? Dit kun je doen!

Wanneer jouw LED-verlichting met een luchtdrukschakelaar wordt bedient kan het zijn dat het luchtslangetje achterop de drukknop los geschoten is. Controleer dit eerst even door de hottub plank te demonteren en te controleren of de slang nog bevestigd is. Is dit niet het geval dan kun je dit slangetje er zelf weer gemakkelijk op drukken. 

Oude LED-lamp (tot week 46 2020 ingebouwd in de hottubs)

Het hoort niet dat de LED-lamp minder fel wordt naar verloop van tijd of binnen een relatief korte periode geen licht meer geeft. Als de LED-lamp niet meer goed functioneert kan het zijn dat er vocht bij is gekomen. 

Zou je ons hiervan een filmpje kunnen opsturen via service@welvaere.nl? Zo kunnen wij zo goed mogelijk beoordelen wat er aan de hand is en een passende oplossing bieden.

Nieuwe LED-lamp (vanaf week 46 2020 ingebouwd in de hottubs)

Het hoort niet dat de LED-lamp minder fel wordt naar verloop van tijd of binnen een relatief korte periode geen licht meer geeft. Als de LED-lamp niet meer goed functioneert kan het zijn dat er vocht bij is gekomen. Zou je ons hiervan een filmpje kunnen opsturen? Zo kunnen wij zo goed mogelijk beoordelen wat er aan de hand is en een passende oplossing bieden.

Deze LED-lamp gaat 50.000 branduren mee, dit houdt in dat de lamp zo’n 6 jaar kan branden zonder dat hij uitgeschakeld hoeft te worden. Nu zal een het LED-lampje nooit zo lang achtereenvolgens aan blijven staan, dus je kan er vanuit gaan dat de lamp nog veel langer meegaat dan dit.