Waar worden de Ducktub hottubs gemaakt?

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten. Producten waar we zelf helemaal fan van zijn. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen waar onze producten vorm krijgen.

Een aparte hal voor de productie van onze Ducktubs en eentje voor onze Tønsauna’s. De hottubs worden geproduceerd op dezelfde locatie als de showroom, aan de Amersfoortseweg 96 in Nijkerk. 

Wanneer je beide productiehallen inloopt komt de geur van vers gezaagd hout je tegemoet. Iedere plank wordt persoonlijk door ons geselecteerd, met de hand gezaagd en met veel liefde gemonteerd op de hottub of sauna. 

Het voordeel van onze eigen productie is dat iedere hottub en sauna helemaal naar eigen wens samengesteld kan worden. Door het toevoegen of juist weglaten van luxe opties. Creëert iedereen de hottub of sauna van zijn of haar dromen. 

Neem een kijkje achter de schermen

We nemen je graag mee op ontdekking in onze werkplaats. Wanneer je een bezoek brengt aan ons Experience Center in Nijkerk loop je samen met onze adviseurs gewoon door onze werkplaats. Zo kun je met eigen ogen zien hoe wij onze hottubs maken. 

Alvast een voorproefje? Neem een online kijkje achter de schermen: