Waarom is dit een goed moment voor het kopen van een hottub?

Waar overal in Nederland de prijzen van producten flink stijgen, leek het ons een goed moment om de prijzen van onze producten te verlagen. Een aantal Ducktubs en Tønsauna’s zijn blijvend in prijs verlaagd en het voordeel kan wel oplopen tot wel € 850,-! Als je al van plan was om een hottub aan te schaffen is dit wat ons betreft dus een heel goed moment. 


De ontwikkelingen van nu kunnen ook best wel wat stress en onrust veroorzaken. Even je telefoon wegleggen, je hoofd leegmaken en tijd doorbrengen met je dierbaren is in deze tijd extra fijn en nodig. En als je dan tegelijkertijd je lichaam ook wat rust kunt geven in een heerlijk bad, is dat natuurlijk een win-win situatie! 


Een hottub kun je zien als een investering in jezelf en je gezin. Zoals Joyce uit Almere het mooi beschreef als je de hottub aansteekt: “Dan is het echt een stukje ontspanning en samen zijn. Als je thuis bent met het gezin, ga je snel voor de tv zitten of de oudste zit dan in zijn eigen kamer. In de hottub heb je echt even tijd voor elkaar en ik merk dat dit voor ons drukke gezinsleven echt een uitkomst is.”