Waarom betaal je bij Welvaere net iets meer dan bij een aantal andere aanbieders?

Als je op zoek bent naar een hottub of sauna ga je natuurlijk op onderzoek uit. Er zijn op dit moment verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor een wellnessproduct voor in de tuin. Misschien valt het je op dat je voor de producten van Welvaere nét wat meer betaalt dan bij sommige andere aanbieders. Wij leggen je graag uit waarom dat is.

Productie in eigen hand dus producten die volledig aansluiten bij jouw wensen

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, zijn wij zelf de ontwerpers en makers van onze producten. Dat geeft ons de mogelijkheid hottubs en sauna’s te maken van de beste kwaliteit en die volledig voldoen aan jouw wensen. In onze werkplaatsen in Nijkerk en Putten werken onze productieteams 6 dagen per week om producten te maken die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Ieder product dat klaar is, wordt voor levering eerst gecheckt aan de hand van deze eisen. Naast het feit dat een Welvaere hottub en sauna een prachtige toevoeging zijn aan je tuin qua ontspanning en uitstraling, koop je dus ook een product dat technisch goed in elkaar zit. 

Neem een kijkje in onze hottub werkplaats in Nijkerk:

 

We gebruiken duurzame materialen en de beste systemen 

Zo gebruiken we voor onze hottubs en sauna’s het duurzame thermohout. Deze soort hout groeit niet aan een boom maar heeft een natuurlijke thermische behandeling ondergaan. Naast dat het er mooi uitziet, heeft thermohout een aantal belangrijke voordelen gekregen ten opzichte van andere houtsoorten en gaat hierdoor langer mee. 

Ook de kuipen van onze Ducktub hottubs zijn van de beste kwaliteit. De kuip bestaat uit verschillende lagen gespoten glasvezelversterkt kunststof met meerdere coatings, waaronder een UV-coating. Deze coatings zorgen ervoor dat de hottubkuipen gemakkelijk schoon te houden zijn en dat er geen aanslag van chloor of water ontstaat. 

Zo worden onze kuipen gemaakt:

 

De systemen die we gebruiken in de Ducktubs en Tønsauna’s, zijn ook alleen van marktleiders. De inbouwsystemen van de hottubs zijn van het Amerikaanse merk Balboa. De kachels in de barrelsauna’s zijn van de merken Harvia en HUUM, zeer bekende namen in de saunawereld.

Echt alles in eigen hand

Omdat we het hele pakket aan willen bieden, is het ook mogelijk om te kiezen voor bezorging en installatie van de hottub door een van onze eigen hottubbezorgers. Samen met jou zet onze hottubbezorger jouw Ducktub op de goede plek en installeert ‘m voor je. Hetzelfde geldt voor de sauna. Je hebt de keuze om de sauna door onze saunabouwers in je tuin op te laten bouwen. Het saunateam vertrekt dan pas als de Tønsauna helemaal is opgebouwd en klaar is voor gebruik. 

Is er iets mis? Dan staat een van onze eigen servicemedewerkers snel bij je op de stoep om het probleem op te lossen. Doordat wij onze hottubs en sauna’s zelf produceren, loopt de garantie ook via ons. Geen gedoe met fabrikanten in het buitenland, maar korte lijntjes dus!

Ons concept en de kwaliteit die we leveren heeft ervoor gezorgd dat al duizenden klanten genieten van hun product, we een 4,6 scoren op Trustpilot en we eigen showrooms hebben in Nederland, België, Duitsland én Frankrijk. 

Ben je benieuwd hoe hoe wij onze producten maken of heb je vragen? Je bent van harte welkom in ons Experience Center voor een gesprek met onze adviseurs en een rondleiding door de werkplaats!