Welke buitenkook producten heeft Welvaere?

Welvaere heeft vijf verschillende buitenkookproducten.

Welvaere heeft vijf verschillende buitenkookproducten. Producten waar je op kunt koken, maar ook van kunt genieten door de warmte die het afgeeft. Alle vier de producten zijn ontzettend veelzijdig met eindeloze mogelijkheden

Utenflåmm

De Utenflåmm is een uitgebreide houtgestookte BBQ. In het middelste compartiment stook je een vuurtje. Aan de rechterkant zit een compartiment voor het bakken van onder andere een pizza en hier zit een houder voor bijv. spiesjes in. Aan de linkerkant is een grill geplaatst. 

Utenfyr

De Utenfyr is een grote ronde firepit. Een grote ronde vuurkorf met een grill en een bakplaat. Het gedeelte waar je het hout op plaatst om vuur te stoken kun je hoog en laag plaatsen onder het eten.

Utenkorv

De Utenkorv is een kleinere vuurkorf met bakplaten die aan de rand gemonteerd zitten. Hier kun je bijvoorbeeld wat vlees of groenten op bakken. De Utenkorv is eigenlijk een kleinere variant van de Utenfyr in het vierkant. Je kunt hier naast het bereiden van het eten natuurlijk ook alleen van het vuur genieten door hem als vuurkorf in te zetten.

Utenovn

De Utenovn is een mooie pizzaoven met diverse mogelijkheden. Zo kun je op de pizzasteen een heerlijke pizza bereiden, maar de unieke bakplaat op de bovenkant van het oventje zorgt ervoor dat je er ook nog een pan op kan zetten of een stukje vlees op kunt bakken. 

Utengrill

Met de unieke Utengrill in je achtertuin steel jij de show. Naast dat het een eyecatcher is waarbij je geniet van een dansend haardvuur, bereid jij er ook nog eens de lekkerste gerechten op.