Van wat voor kwaliteit zijn de systemen die gebruikt worden in de hottubs?

Omdat wij onze Ducktub hottubs volledig zelf produceren, kun jij ‘m helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. Sommige mensen hebben genoeg aan een hottub met houtkachel, anderen breiden ‘m graag uit. Want wist je dat er veel extra’s mogelijk zijn, die je kunt laten inbouwen?


Wil je naast het verwarmen op de traditionele manier bijvoorbeeld ook het gemak van elektrische verwarming? Of ga je voor een volledig elektrische hottub? Wil je er een bubbelsysteem in laten bouwen waarmee je het bekende spagevoel naar de tuin haalt? Of kies je voor een jetsysteem voor heerlijke rugmassages in de hottub? Het zijn allemaal mogelijkheden waarmee je van je hottubsessies een nog luxere ervaring kunt maken.

In de jaren waarin onze ontwerpen en de productie nog volledig in ontwikkeling waren, hebben we systemen gebruikt van verschillende fabrikanten. We waren niet tevreden over de kwaliteit van de producten, tot we over zijn gestapt op het Amerikaanse merk Balboa. Een grote fabrikant van systemen voor wellnessproducten als hottubs, jacuzzi’s en whirlpools. Deze systemen zijn van hoge kwaliteit en we kunnen met zekerheid zeggen dat deze makkelijk zijn in het gebruik, lang meegaan én echt zorgen voor de beste wellness ervaring.