Heb ik bij Welvaere veel zekerheid bij het kopen van een buitensauna?

Kies je voor een Tønsauna, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Naast dat je ervan uit kunt gaan dat wij producten maken van de beste kwaliteit materialen en die technisch goed in elkaar zitten, leveren wij ook de zekerheid waar je naar op zoek bent. 


Je kunt ervoor kiezen om jouw Tønsauna zelf in elkaar te zetten, maar in Nederland is het ook mogelijk dat onze saunabouwers de sauna bij jou in de tuin komen opbouwen. Het saunateam vertrekt pas als de Tønsauna helemaal is opgebouwd en klaar is voor gebruik. Woon je in België? Dan wordt de sauna door onze bezorger in zijn geheel naar jou toe gebracht.


Omdat wij de productie helemaal in eigen hand hebben, loopt de garantie van de producten ook volledig via ons. Hierdoor heb je geen gedoe met fabrikanten in het buitenland, maar zijn de lijntjes altijd kort. Onze klantenservice zit iedere dag klaar om eventuele vragen of problemen voor je op te lossen. 


Standaard geven we op ieder product een garantie van 3 jaar. Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat jij ultiem kunt genieten van je aankoop bij Welvaere. Wanneer het product binnen de garantietermijn defect gaat, kun je er altijd vanuit gaan dat dit kosteloos gerepareerd of vervangen wordt (mits je ‘m juist gebruikt natuurlijk). Onze eigen servicemedewerkers staan dan snel bij je op de stoep om het probleem op te lossen. 


Hiermee bieden we de zekerheid dat jij voor lange tijd kunt genieten van jouw Tønsauna in de tuin!