Hoe installeer je de comfortinrichting in de zelfbouwsauna met een heel panorama?

Deze stappen beschrijven de installatie van het interieur met de comfortinrichting voor een sauna met een volledig panoramawand.

1. Plaatsing Buitenbankje:

• Plaats het buitenbankje tegen de wand en schroef het vast met zes 4x50 schroeven.
    • Schroef elke poot vast aan de bekisting met twee 4x50 schroeven schuin in de poot.
  2. Bevestigen Planken op Buitenbankje:

• Schroef de planken op de poten met twee 4x50 schroeven per plank.
    • Gebruik een vulplaatje van 7 mm om de afstand tussen elke plank gelijk te houden.
    • De afstand tussen de onderste plank en de bekisting is ongeveer 5 mm.
  3. Plaatsing Binnenbankje (Volledig Panoramawand):

• Plaats het binnenbankje tegen de wand en schroef het vast met zes 4x50 schroeven.
    • Schroef elke poot vast aan de bekisting met twee 4x50 schroeven schuin in de poot.
  4. Bevestigen Planken op Binnenbankje:

• Schroef de planken op het bankje met vijf 4x50 schroeven per plank.
    • Gebruik een vulplaatje van 7 mm om de afstand tussen elke plank gelijk te houden.
    • De afstand tussen de onderste plank en de bekisting is ongeveer 5 mm.
  5. Bevestigen Poot aan Raamkant:

• Schroef de poot aan de raamkant vast met vier 4.5x60 schroeven.
    • Positioneer de schroeven dicht tegen de bekisting.
  6. Bevestigen Rugleuning:

• Schroef de rugleuning vast. De afstand tussen de onderkant van de rugleuning en de bovenkant van het bankje is 20 cm.
    • Gebruik vier 4x60 schroeven voor de rugleuning.
  7. Herhaal Stap 1 t/m 6 voor de Andere Kant van de Sauna:

• Volg dezelfde stappen om het buitenbankje, binnenbankje, en de rugleuning aan de andere kant van de sauna te installeren.
  8. Plaatsing Vloertjes:

• Plaats de vloertjes. Het vloertje van 90 cm lang ligt tegen de achterwand aan.
    • Het is niet nodig om de vloertjes vast te schroeven.