Hoe installeer je de inrichting in de zelfbouwsauna met volledig panorama raam?

Deze stappen beschrijven de installatie van het interieur met de basisinrichting voor een sauna met een volledig panoramawand.

1. Bevestigen Drager van Basisbankje:

• Schroef de drager van het basisbankje tegen de wand met drie 4.5x60 schroeven.
    • De onderkant van de drager ligt ongeveer 55 cm vanaf het middelste volle maan profiel.
  2. Positioneren Bankje op de Drager:

• Plaats het bankje op de drager.
  3. Bevestigen Poot van het Bankje:

• Schroef de poot vast vanuit achter het bankje met twee 4x20 schroeven.
  4. Ondersteuning Bankje:

• Schroef twee blokjes tegen het halve maan profiel om het bankje te ondersteunen en stevigheid te creëren.
  5. Plaatsen Dragers voor Groot Bankje:

• Schroef twee dragers tegen de binnenkant van de voorste en achterwand aan.
    • De onderkant van de dragers ligt ongeveer 55 cm vanaf het onderste middelste volle maan profiel.
  6. Positioneren en Bevestigen Groot Bankje:

• Plaats het grote bankje op de twee dragers.
    • Schroef vijf blokjes tegen het maanprofiel aan, zodat de bovenkant van deze blokjes het bankje ondersteunen.
  7. Herhaal Stap 1 t/m 6 voor de Andere Kant van de Sauna:

• Volg dezelfde stappen om het basisbankje en het grote bankje aan de andere kant van de sauna te installeren.