Ik krijg mijn bubbels, jets of LED-verlichting niet aan/uit, wat kan ik doen?

De knoppen voor het bubbel-, jet- en ledsysteem werken op basis van luchtdruk, dit betekent dat de knop volledig moet worden ingedrukt en losgelaten om de systemen aan en uit te zetten.

Je kunt dit het beste doen door hem snel en effectief in één keer in te drukken en gelijk weer los te laten.

Wanneer jouw bubbel- of jetsysteem met een luchtdrukschakelaar wordt bedient kan het zijn dat het luchtslangetje achterop de drukknop los geschoten is. Controleer dit eerst even door de hottub plank te demonteren en te controleren of de slang nog bevestigd is. Is dit niet het geval dan kun je dit slangetje er zelf weer gemakkelijk op drukken.

Mocht dit niet werken zoals het hoort te functioneren en lukt het niet om de de systemen uit te schakelen d.m.v. de knop, trek dan als tijdelijke oplossing de stekker uit het stopcontact. Neem telefonisch contact met ons op, zodat wij direct een afspraak kunnen inplannen voor reparatie. Wij zijn te bereiken op 0342-712032 van maandag t/m vrijdag gedurende openingstijden.