Wat zeggen klanten over het kopen van een wellnessproduct bij Welvaere?

Wij kunnen natuurlijk vertellen waarom klanten voor ons kiezen. Maar wie kan dat nou beter dan onze eigen klant zelf? Regelmatig gaan we in gesprek met onze klanten om het verhaal achter hun wellnessdroom te ontdekken. Niet voor niets kozen al meer dan 3.000 mensen voor Welvaere en komen er nog iedere dag mensen naar onze showrooms in Nederland, België en Duitsland. Hieronder vind je een aantal stukjes uit de klantverhalen waar klanten vertellen hoe zij hebben gekozen voor een product van Welvaere.

Valerie: 

“Toen we de positieve recensies over Welvaere hebben gelezen, zeiden we: we gaan enkel eens kijken in de showroom. Toen we bij jullie kwamen kregen we een uitgebreide uitleg en hebben we eigenlijk gelijk de knoop doorgehakt.”

Vanessa

“Toen zijn we bij jullie geweest en nog ergens anders. We vonden die van Welvaere het mooiste en hebben daar dus voor gekozen. Mijn ouders hebben altijd een jacuzzi in de tuin gehad, dat is toch een andere ervaring. De looks sowieso, maar met het hout van de hottub: het voelt super luxe, maar toch ook weer heel basic op de een of andere manier. In de natuur zijn, met het vuurtje erbij, dat maakt het echt compleet.”

Harry

“Toen we wisten dat we wilden gaan voor een barrelsauna, zijn we gaan kijken welke opties en mogelijkheden er waren. We zijn bij verschillende bedrijven geweest, waaronder bij Welvaere. Daar hadden we een goed gevoel bij, dus hebben we bij jullie voor de Tønsauna 400 gekozen.”

Manouk

“Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren we eigenlijk allebei gelijk verkocht en maakten een afspraak om te gaan kijken in Nijkerk.”

Joyce

“We zijn twee keer in de showroom geweest om de hottub te bekijken. We hebben toen een hele rondleiding gekregen van Sven. Het was echt leuk om te zien hoe de hottubs gemaakt worden, welke opties er allemaal mogelijk zijn en ook de sfeer was heel goed. Als je aankomt, voelt het net alsof je in een wellnesscentrum komt. We gingen toen met de offerte naar huis en hebben er even over nagedacht. Nadat we toen telefonisch akkoord hebben gegeven zijn we nog eens terug gegaan omdat we nog wat vragen hadden. En we vonden het leuk om nog even te kijken bij de hottub, het was echt voorpret!”

Yves

“Ik was echt in de ban van de Scandinavische hottubs. Na online te hebben gezocht, kwam ik terecht bij Welvaere. Nijkerk ligt voor Yves niet om de hoek. “Ik ben toen in de showroom geweest, dat ligt op 3 uur rijden van mijn huis. Ik heb er toen een klein tripje van gemaakt met een hotelovernachting.” 

Saskia

Saskia en haar man kwamen in hun zoektocht naar een hottub en sauna online terecht bij Welvaere. De foto’s zagen er goed uit, maar ze wilden de producten natuurlijk ook graag in het echt bekijken. Het was even zoeken naar een goed moment, maar ze vonden de perfecte oplossing.

Saskia: “We hadden al contact opgenomen en wilden graag langsgaan om te kijken, maar wij zijn altijd op maandag vrij en de showroom is dan ook gesloten. Het was dus even zoeken wanneer we vanuit België naar Nederland konden rijden. We hebben het plan toen even naast ons neergelegd. Toen we in 2020 van onze vakantie in Noorwegen terug naar huis reden, moesten we via Nederland. Dat was op een donderdag, dus toen zijn we gelijk naar Nijkerk gereden en hebben we de hottub en sauna besteld. Dat kwam perfect uit!”

Michael

Michael wilde eigenlijk altijd al een hottub kopen. Toen vorig jaar corona en alle maatregelen kwamen, vond hij dat een goed  moment om ervoor te gaan. “Ik ben destijds in de showroom in Nijkerk geweest om de hottub te bekijken en heb er toen één gekocht!”

Hella

Toen Hella in het Experience Center in Nijkerk was voor de hottub, zag ze in de tuin ook de sauna’s al staan. “Alles staat er zo mooi uitgestald, dat je denkt ‘dit wil ik ook in mijn tuin’. We hebben toen eerst de hottub aangeschaft. En ergens begin van dit jaar kwam er een mooie actie voorbij, dus toen hebben we ook de sauna gekocht.”

Lotte

Toen ze thuiskwamen van hun weekendje weg, maakten ze een afspraak om de verschillende hottubs te bekijken in het Experience Center in Nijkerk. “Er was op dat moment een hele goede vrijdagmiddagborrel aan de gang in de hottub, dus dat was een mooie bevestiging dat het een succes is. Zo konden we gelijk zien hoe het werkte, kregen we een uitleg en waren we eigenlijk gelijk verkocht,” vertelt Lotte.

Martine

Martine en Peter hebben gekozen voor de tweepersoons Ducktub Ovalti. Martine: “Toen we op internet zijn gaan zoeken zagen we bij Welvaere deze hottub. Hij zag er erg mooi uit en het oog wil natuurlijk ook wat. Dus toen zijn we gaan kijken bij het Experience Center in Nijkerk. We hadden een afspraak met Kevin en hebben ‘m daar gelijk aangeschaft.”

Marianne

“We hebben even in een hottub gezeten, meer informatie gekregen en  hebben we er toen gelijk een aangeschaft. We zijn er heel erg tevreden mee. Qua sfeertje past het heel leuk in onze tuin en het is ook heerlijk voor ontspanning.”